La música

Les partitures  i els àudios del temes instrumentals  inclosos en aquesta pàgina els trobareu en les tonalitats de  C,   D,    F  i  G  i els seus relatius menors.  En altres  casos,  trobareu la partitura de la melodia i parts instrumentals  en la tonalitat original.
La major part  dels arranjaments del temes  que hi trobareu són de Jordi Fàbregas.

Cançó en la tonalitat original de El Pont d'Arcalís.
Hi  hem allotjat les partitures de la  canço amb la lletra, les parts instrumental i l'estructura
Els àudios els trobareu en els seus discos i/o vídeos

Hi trobareu la partitura i la lletra.  Per interpretar-la,  s'acompanyaven de percussions diverses (culleres, nyacres, ximbomba...)

Hi trobareu, la lletra i l'estructura. 

ESTRUCTURA . la cantaven i tocaven en Mi major.
INTRO INSTR. (mateixa melodia que cançó) /   ESTROFES 1 i 2  /  INTERLUDI  /  ESTROFES 3 i 4   /INTERLUDI   / ESTROFA 5  /    INSTR. FINAL

PETITA HISTÒRIA DE LA CANÇÓ ANDORRA
Quan el Pont d'Arcalís estàven en la part final de l'enregistraament  del seu novè disc,  varen recordar amb el periodista  musical Jordi Martí, que Pete Seeger  (1919-2014) havia fet una cançó dedicada a Andorra juntament amb Malvina Reynolds.  L'Albert Villaró  va fer-ne  l'adaptació catalana.
La curiosa història d'aquesta cançó comença quan a Pete Seeger li cau a les mans  una petita notícia apareguda al diari anglès  The Times  l'any 1934  i que parla de la creació de l'Andorra's Army (l'exèrcit d'Andorra)   i del "gran" desplegament d'efectius que hi pensa destinar el govern  de la petita república independent  dels Pirineus. Aquest argument  li serveix a Pete Seeger per contraposar-lo a la desproporcionada i indecent despesa militar  del govern  d'Estats Units  a la guerra del Vietnam. La cançó, amb el títol Andorra, va ser enregistrada l'any 1962. 

en Fa major. Hi trobareu partitura, lletra i estructura.

PDF
Les Jotes d'Organyà (veus i xifrat)                     Les Jotes d'Organya (tarotes i xifrtat)                          Les Jotes d'Organya  (text)

PDF
La flor del pèsol  (veu i xifrat)                              La flor del pèsol (tarota)                        La flor del pèsol (text)

Hi trobareu la partitura amb el xifrat  i la lletra.   La cantàven en Mi majori en formació de duet (guitarra i veu)


En Fa major. Hi torbareu partitura i  lletra 


Schottische popular francès que El Pont d'Arcalís va fer servir per tocar-lo amb acordions de miniatura, harmònica i ocarines .  Del  repertori  del Tercet Treset de la Vila de Gràcia,  ens el va ensenyar l'Eduard Casals. abans d'incloure'l en el repertori del grup  el tocàvem sovint en festes   amb  les ocarines arribades del Piemont.

El grup va ajuntar la polca del Cantó instrumental  en Fa major amb la cançó de ronda  en tonalitat de Do major

La cantàven acompanyats de petits elements de percussió.  Canya badada, pandereta, parany, arpa de boca i tabal.